Facial Realeace

Ansigtsløft uden brug af kniv, nåle eller skadelig kemi

Behandlingen giver synlig lifting af ansigtet og en mere levende ansigtsmimik. Mindsker linjer. Trætte, tunge ansigtstræk afspændes og helehedsudtrykket bliver yngre og mere friskt.

Igennem de 6 A.L.T-behandlinger afspændes ca 100 muskler. De afspændte muskler genvinder elasticitet og vitalitet, så rynker bliver udglattet og ansigtet får et løft. Behandlingen har også en gavnlig virkning ved kæbespændinger, hovedpine, migræne hals- og nakkeproblemer.

Krop, tanke og følelser hænger sammen. Musklerne i vores ansigt viser vores følelsesudtryk, inden vi selv når at registrere det. Behandlingen kan derfor også bruges til psykisk velvære ved, at afspændingen løsner for gamle ophobede følelser. Igennem en afspændt ansigtsmuskulatur, kommer der en mere nuanceret mimik, som er generatoren for at vi forstår egne og andres følelser bedre. Igennem behandlinge afstresses nervesystemet, så der kommer en dybere ro fysisk og psykisk.

Mikromimik skaber følelser

Mikromimik spiller en vigtig rolle i kommunikation og kan bidrage til skabelsen og forståelsen af følelser. Disse små og subtile ansigtsudtryk kan formidle nuancer af følelser, som ikke altid er tydelige gennem større og mere åbenlyse udtryk. Når du oplever noget laver bindevævet mikromimik og disse signaler senset til hjernen, som fortolker mikromimikken og genererer en følelse som så kommer til udtryk i din krop, igennem kropssprog, makromimik og din verbale respons. Når det kommer til følelsesmæssig kommunikation, kan mikromimik være med til at forstærke eller nuancere det, en person forsøger at formidle verbalt eller gennem mere åbenlyse ansigtsudtryk.

Vi opfatter andre menneskers mikromimik når vi interagerer og spejler den eller tager afstand fra den åbentlyst og ved mikromimikkens små signaler. Når vores eget mikromimiske sprog er levende og ansigtets muskulatur afspændt sender vi de tydeligste signalet til hjernen omkring hvad vi selv oplever og hvordan vi oplever andre. Derfor kan mikromimik være med til at forbedre den følelsesmæssige forståelse i os selv og mellem mennesker og bidrage til en mere nuanceret og dyb forståelse af, hvad vi selv og andre faktisk føler eller mener.

Book tid

Om Forever Wellness

Jeg bygger bro mellem fysiologisk behandling og kropsterapi

Grundlaget for behandlingerne er et samspil mellem videnskabeligt, fagligt fundament og min personlig erfaring. Jeg forener avanceret bindevævsterapi og Rolfbehandling med en dyb forståelse for sammenhængen mellem den fysiske krop, hormonbalance og psyke, hvilket sikrer en unik og personlig behandlingsoplevelse. Træd ind i et rum, hvor traditionelle behandlingsformer smelter sammen med kropsterapiens helende kræfter.

Hvad er Bindevæv?

Halvdelen af vores kropsvægt er bindevæv

Bindevævet findes overalt i kroppen. Det er ét sammenhængende væv, der folder sig rundt om og ind igennem muskler, knogler, nerver og organer for at støtte og holde sammen. Bindevævet er kroppens første forsvar over for omverdnen - både det fysiske og følelsesmæssige forsvar begynder her i bindevævet.

Udtalelse fra Maria Bruun:

"Min migræne gennem 35 år er forsvundet efter 5 behandlinger"

Rikke er meget lyttende ,nærværende og meget dygtig behandler . Jeg har haft voldsomt migræne de sidste 35 år , med 2-3 anfald om ugen . Har prøvet alt fra healing til kiropraktor , men intet hjalp . Efter 5 behandlinger ( 2,5 mdr) har jeg for første gang nogensinde ikke haft anfald i 14 dage - hvilke er et stor mirakel for mig . Jeg vil klart anbefale Rikke Tak for dig , Rikke


+45 23 69 10 85
rikke@foreverwellness.dk

Forever Wellness
Slotsalleén 14
4200 Slagelse