Æteriskeolier kombineret med bindevævsterapeutiske greb

Oplev en verden af velvære, afspænding, ro og balance gennem min unikke tilgang til aromaterapi og bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en teknik, der fokuserer på at løsne spændinger i bindevævet, hvilket kan forbedre blodcirkulationen, reducere smerte og øge kroppens bevægelighed. Når det kombineres med æteriske olier, intensiveres denne massageoplevelse, og du vil opleve en dybere forbindelse mellem krop og sind.

Aroma-bindevævsterapi er mere end bare behandling med behagelige dufte. Det er en holistisk tilgang til balance og afspænding, der integrerer kroppens og sindets sundhed. Du vil opleve en aromaterapiseancede, hvor de gavnlige virkninger af æteriske olier på din krop og sind vil arbejde med behandlingens afspændende sog afstressende virkling. Uanset om du ønsker at reducere stress, forbedre søvnen eller øge energiniveauet, tilpasser jeg behandlingen for at imødekomme dine individuelle behov.

Book tid

Om Forever Wellness

Jeg bygger bro mellem fysiologisk behandling og kropsterapi

Grundlaget for behandlingerne er et samspil mellem videnskabeligt, fagligt fundament og min personlig erfaring. Jeg forener avanceret bindevævsterapi og Rolfbehandling med en dyb forståelse for sammenhængen mellem den fysiske krop, hormonbalance og psyke, hvilket sikrer en unik og personlig behandlingsoplevelse. Træd ind i et rum, hvor traditionelle behandlingsformer smelter sammen med kropsterapiens helende kræfter.

Hvad er Bindevæv?

Halvdelen af vores kropsvægt er bindevæv

Bindevævet findes overalt i kroppen. Det er ét sammenhængende væv, der folder sig rundt om og ind igennem muskler, knogler, nerver og organer for at støtte og holde sammen. Bindevævet er kroppens første forsvar over for omverdnen - både det fysiske og følelsesmæssige forsvar begynder her i bindevævet.

Udtalelse fra Maria Bruun:

"Min migræne gennem 35 år er forsvundet efter 5 behandlinger"

Rikke er meget lyttende ,nærværende og meget dygtig behandler . Jeg har haft voldsomt migræne de sidste 35 år , med 2-3 anfald om ugen . Har prøvet alt fra healing til kiropraktor , men intet hjalp . Efter 5 behandlinger ( 2,5 mdr) har jeg for første gang nogensinde ikke haft anfald i 14 dage - hvilke er et stor mirakel for mig . Jeg vil klart anbefale Rikke Tak for dig , Rikke


+45 23 69 10 85
rikke@foreverwellness.dk

Forever Wellness
Slotsalleén 14
4200 Slagelse