Uddybning af hvad bindevævsterapi kan og hvem behandlingen henveder sig til

Jeg har stor erfaring med nakke-/skuldrespændinger, kæbespændinger, spændingshovedpine, migræne, problematikker i albuen og følelsesforstyrrelser i arme og hænder.

Efter ca. en times behandling vil du opleve, hvor effektiv bindevævsterapi kan være. du kan se og føle behandlingen med det samme og processen fortsætter i dybden og vil arbejde videre indtil din krop har integreret sin nye form

Smertebehandling

Jeg kan behandle klienter med smerter i kroppen, fx. hold i ryggen, tennisalbue, hofte og lændesmærter og forstuvet ankel, m.m.

Bedre kropsholdning

Behandlingen korrigere kropsholdning og coremuskler i balance, så kroppen derved har bedre betingelser for at rette sig op.
Stramt væv kan trække i knoglerne så kroppen bliver skæv, og ved at stimulere og afspænde huden, musklerne og bindevævet genskabes kroppens naturlige balance og elasticiteten i vævet forbedres. Resultatet ses umiddelbart efter en afspænding.

Fri bevægelighed

Behandlingen giver en følelse af frihed og lethed i kroppen ved at løsne for de stramme led og muskler, så kroppen arbejder bedre.

Blid og nærværende behandling

Jeg behandler meget nænsomt og fintfølende, så det føles som kommunikation mellem hænder og vævet der arbejdes med. Også når derbehandles dybt inde i vævet.

Forebyggende behandling

Jeg kan forebygge dårlig kropsholdning, gener ved uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, lav energi og ubalancer ved at sørge for at kroppen har de bedste betingelser for at fungere optimalt.

Sportsskade behandling

Jeg kan hjælpe sportsudøvere med at optimere ydeevnen i musklerne og arbejde med sportsskader.

Stressbehandling

Jeg har teknikker til at afhjælpe fysiologisk stress. Du kan hjælpe klienten til en bedre kropskontakt og mere ro i krop og sind.

Ansigts- og kropsløft

Ved at stimulere og afspænde huden, musklerne og det omkringliggende bindevæv genskabes elasticiteten i vævet. Derved bliver ansigtet og kroppen naturligt løftet. Når bindevævet vender tilbage til sin levende og elastiske form, oplever du en opstrammende effekt omkring det område, jeg arbejder på. Teknikken bruges derfor også til at give kroppen eller ansigtet et fysisk opstrammende løft, f.eks. i ansigt, bryst, mave og lår.

Drænage af ødem

Ved at løsne spændinger i vævet, øges lømfesustemets drænerende arbejde i kroppen og du udskiller overskydende væske.

Book tid

Om Forever Wellness

Jeg bygger bro mellem fysiologisk behandling og kropsterapi

Grundlaget for behandlingerne er et samspil mellem videnskabeligt, fagligt fundament og min personlig erfaring. Jeg forener avanceret bindevævsterapi og Rolfbehandling med en dyb forståelse for sammenhængen mellem den fysiske krop, hormonbalance og psyke, hvilket sikrer en unik og personlig behandlingsoplevelse. Træd ind i et rum, hvor traditionelle behandlingsformer smelter sammen med kropsterapiens helende kræfter.

Hvad er Bindevæv?

Halvdelen af vores kropsvægt er bindevæv

Bindevævet findes overalt i kroppen. Det er ét sammenhængende væv, der folder sig rundt om og ind igennem muskler, knogler, nerver og organer for at støtte og holde sammen. Bindevævet er kroppens første forsvar over for omverdnen - både det fysiske og følelsesmæssige forsvar begynder her i bindevævet.

Udtalelse fra Maria Bruun:

"Min migræne gennem 35 år er forsvundet efter 5 behandlinger"

Rikke er meget lyttende ,nærværende og meget dygtig behandler . Jeg har haft voldsomt migræne de sidste 35 år , med 2-3 anfald om ugen . Har prøvet alt fra healing til kiropraktor , men intet hjalp . Efter 5 behandlinger ( 2,5 mdr) har jeg for første gang nogensinde ikke haft anfald i 14 dage - hvilke er et stor mirakel for mig . Jeg vil klart anbefale Rikke Tak for dig , Rikke


+45 23 69 10 85
rikke@foreverwellness.dk

Forever Wellness
Slotsalleén 14
4200 Slagelse