Prisvindende skønhedsbehandling

Se og mærk en yngre lethed med en mere åben kropsholdning og færre linjer og spændinger, der kan trække ansigtet ned af.

Behandlingen, der er udviklet af Akademi for Bindevævsterapi, skaber en naturlig ansigts- og krops opstramning, der samtidig har fokus på klientens livsenergi, Qi.

Der arbejdes med en blid bindevævsbehandling i ansigtet for at løsne spændinger og øge elasticiteten i musklerne. Dette følges op med arbejde på decolleté, brystkassen og maven for at bedre kropsholdningen, åbne brystet og give kroppen længde, som optimerer ansigtsløft.

Selvom behandlingen er blid, virker den dybt og effektivt og indeholder bl.a. den unikke bindevævsterapi, som Stanley Rosenberg har udviklet, blandet med den nyeste viden inden for området.

Ansigtet får et mere levende udtryk og smerter forårsaget af spændinger kan aftage. Følelsesmæssigt giver behandlingen en lethed og ved stimulation af nervesystemet, sænkes klientens stressniveau.

Teknikken er det bærende element og produkterne, der bruges undervejs, bliver individuelt tilpasset.

FIRMing Qi er en fantastisk behandling, der er både behagelig at modtage og har synlige og mærkbare resultater.

Book tid

Om Forever Wellness

Jeg bygger bro mellem fysiologisk behandling og kropsterapi

Grundlaget for behandlingerne er et samspil mellem videnskabeligt, fagligt fundament og min personlig erfaring. Jeg forener avanceret bindevævsterapi og Rolfbehandling med en dyb forståelse for sammenhængen mellem den fysiske krop, hormonbalance og psyke, hvilket sikrer en unik og personlig behandlingsoplevelse. Træd ind i et rum, hvor traditionelle behandlingsformer smelter sammen med kropsterapiens helende kræfter.

Hvad er Bindevæv?

Halvdelen af vores kropsvægt er bindevæv

Bindevævet findes overalt i kroppen. Det er ét sammenhængende væv, der folder sig rundt om og ind igennem muskler, knogler, nerver og organer for at støtte og holde sammen. Bindevævet er kroppens første forsvar over for omverdnen - både det fysiske og følelsesmæssige forsvar begynder her i bindevævet.

Udtalelse fra Maria Bruun:

"Min migræne gennem 35 år er forsvundet efter 5 behandlinger"

Rikke er meget lyttende ,nærværende og meget dygtig behandler . Jeg har haft voldsomt migræne de sidste 35 år , med 2-3 anfald om ugen . Har prøvet alt fra healing til kiropraktor , men intet hjalp . Efter 5 behandlinger ( 2,5 mdr) har jeg for første gang nogensinde ikke haft anfald i 14 dage - hvilke er et stor mirakel for mig . Jeg vil klart anbefale Rikke Tak for dig , Rikke


+45 23 69 10 85
rikke@foreverwellness.dk

Forever Wellness
Slotsalleén 14
4200 Slagelse