Er behandlingen for mig

Opstartssamtale, kropslæsning og bevægelslesopservation samt kort introduktionsbehandling og behandlingsplan

Hvis du aldrig har fået bindevævsbehandlinger før, eller du har fået nye udfordringer, opfordre jeg til at du booker en opstartskonsultation.

Ved en opstartskonsultation tager vi en grundig snak om dine nuværende problematikker og din historik. Jeg laver en kropslæsnig og ser på dit bevægelsesmønster, for at danne mig et overblik over, hvordan spændingerne påvirker din krop.

Dette danner grundlaget for den efterfølgende korte introbehandling. Med de informationer jeg får igennem de ovenførte elementer sammensætter jeg en behandlingsplan for dig. Så du efterfølgende kan få et andet udgangspunkt i kroppen og komme leve et liv uden de spændinger og smerter. Når det giver mening anbefaler jeg øvelser eller produkter der vil kunne hjælpe dig imellem behandlingerne og efterfølgende.

Book tid

Om Forever Wellness

Jeg bygger bro mellem fysiologisk behandling og kropsterapi

Grundlaget for behandlingerne er et samspil mellem videnskabeligt, fagligt fundament og min personlig erfaring. Jeg forener avanceret bindevævsterapi og Rolfbehandling med en dyb forståelse for sammenhængen mellem den fysiske krop, hormonbalance og psyke, hvilket sikrer en unik og personlig behandlingsoplevelse. Træd ind i et rum, hvor traditionelle behandlingsformer smelter sammen med kropsterapiens helende kræfter.

Hvad er Bindevæv?

Halvdelen af vores kropsvægt er bindevæv

Bindevævet findes overalt i kroppen. Det er ét sammenhængende væv, der folder sig rundt om og ind igennem muskler, knogler, nerver og organer for at støtte og holde sammen. Bindevævet er kroppens første forsvar over for omverdnen - både det fysiske og følelsesmæssige forsvar begynder her i bindevævet.

Udtalelse fra Maria Bruun:

"Min migræne gennem 35 år er forsvundet efter 5 behandlinger"

Rikke er meget lyttende ,nærværende og meget dygtig behandler . Jeg har haft voldsomt migræne de sidste 35 år , med 2-3 anfald om ugen . Har prøvet alt fra healing til kiropraktor , men intet hjalp . Efter 5 behandlinger ( 2,5 mdr) har jeg for første gang nogensinde ikke haft anfald i 14 dage - hvilke er et stor mirakel for mig . Jeg vil klart anbefale Rikke Tak for dig , Rikke


+45 23 69 10 85
rikke@foreverwellness.dk

Forever Wellness
Slotsalleén 14
4200 Slagelse