Rolfbehandling

Strukturel integression af hele kroppen og psyken

I denne behandling kommer kroppen i proces. Der arbejdes med de traumer kroppen gemmer på i løbet af livet. Det er en kropsterapeutisk behandling.

Når man løsner spændinger i bindevævet, sker der en biokemisk forandring. Blodcirkulationen bliver bedre og renser gamle affaldsstoffer ud af systemet. Bevægelserne bliver mere smidige og lette. Vejrtrækningen bliver bedre og dybere. Derved føler man sig mere fri og det åbner op til en tættere kontakt til følelseslivet.

​Med en afbalanceret kropsholdning skal man ikke bruge kræfter på at holde sig oprejst. Man bliver løftet indefra, og det føles som om, man har mere styrke. Man bliver også bedre til at mærke sig selv og sine egn grænser og bliver bedre til at leve i overensstemmelse med det, man virkelig vil.

Vores følelsesmæssige hukommelse sidder i bindevævet. Når man løsner spændingerne, åbner man for gemte, underbevidste følelser. Det er ikke nødvendigt at analysere på det, der dukker op. Man kan bare observere, mens kroppen laver arbejdet.

Mange oplever f.eks., at de drømmer mere i en periode. Efterhånden som spændingerne slipper, kan man mærke at bevægelsesmønstret ændre sig, samtidigt med at det mentale liv bliver mere autentisk og i overensstemmelse med hvad der er det bedste for dig. Mange klienter beskriver at de indtager livet mere som sig selv i større ro med sig selv og sine omgivelser. De oplever, at det er lettere at sætte sunde grænser og mærke hvad der er det rigtige for dem.

Med Rolfbehgandlinger får kroppen ny vitalitet og flere ressourcer til at starte på en frisk. Man forebygger og udskyder kroppens aldring. ​

Et Rolf forløb omfatter 10 sessioner, der hver har sit formål i forhold til genopbygning af kroppen:

  1. At frigøre vejrtrækningen.
  2. At gøre fødder, ankler, knæ og hofte til et godt, vægtbærende fundament for resten af kroppen.
  3. At afbalancere kroppens forside og bagside.
  4. At afbalancere kroppens indre linie.
  5. At balancere hoften forfra og få længde på kroppens forside.
  6. At få længde på kroppens bagside.
  7. At afbalancere hovedet på nakken samt at afspænde muskulaturen i ansigtet.
  8. At frigøre skuldrene og afspænde armene.
  9. At integrere benene og forbedre musklernes funktion.
  10. At integrere hele kroppen og fuldende serien af behandlinger.
Book tid

Om Forever Wellness

Jeg bygger bro mellem fysiologisk behandling og kropsterapi

Grundlaget for behandlingerne er et samspil mellem videnskabeligt, fagligt fundament og min personlig erfaring. Jeg forener avanceret bindevævsterapi og Rolfbehandling med en dyb forståelse for sammenhængen mellem den fysiske krop, hormonbalance og psyke, hvilket sikrer en unik og personlig behandlingsoplevelse. Træd ind i et rum, hvor traditionelle behandlingsformer smelter sammen med kropsterapiens helende kræfter.

Hvad er Bindevæv?

Halvdelen af vores kropsvægt er bindevæv

Bindevævet findes overalt i kroppen. Det er ét sammenhængende væv, der folder sig rundt om og ind igennem muskler, knogler, nerver og organer for at støtte og holde sammen. Bindevævet er kroppens første forsvar over for omverdnen - både det fysiske og følelsesmæssige forsvar begynder her i bindevævet.

Udtalelse fra Maria Bruun:

"Min migræne gennem 35 år er forsvundet efter 5 behandlinger"

Rikke er meget lyttende ,nærværende og meget dygtig behandler . Jeg har haft voldsomt migræne de sidste 35 år , med 2-3 anfald om ugen . Har prøvet alt fra healing til kiropraktor , men intet hjalp . Efter 5 behandlinger ( 2,5 mdr) har jeg for første gang nogensinde ikke haft anfald i 14 dage - hvilke er et stor mirakel for mig . Jeg vil klart anbefale Rikke Tak for dig , Rikke


+45 23 69 10 85
rikke@foreverwellness.dk

Forever Wellness
Slotsalleén 14
4200 Slagelse