Forløb og kroppens reaktioner

Din krop arbejder og er i proces både fysisk og følelsesmæssigt.

Jeg anbefaler god ro til krop og hoved efter behandlingen. Gå hjem og slap af. Hvis du skal på arbejde så gør det i dit eget tempo. Gå tidligt i seng.

Jeg anbefaler ikke hård træning i et døgn efter behandlingen. Det kan bremse eller stoppe afspændingerne, der er sat igang. Det er fint med en rolig gåtur - meget gerne i naturen.

Vand - Det er vigtigt at drikke rigeligt vand minimum to dage efter behandlingen. Jeg har sat en afspænding af bindevævet i gang - det fortsætter afspændingen i de næste 48 timer. Vand hjælper med denne afspænding. Vandet udvasker desuden de affaldsstoffer, der frigives fra kroppens celler efter behandlingen. Drik minimum 2 liter vand pr. døgn, hvis du normalt drikker den mængde, så øg den med mindst 0,5 liter.

Reaktioner på behandlingen - Der kan forekomme både fysiske og psykiske reaktioner i tiden efter en behandling. De fysiske reaktioner består oftest af en opblusning af de symptomer og spændinger, du er blevet behandlet for. Disse fortager sig som regel inden for 2 -3 dage, men kan afhængigt af problemets omfang, vare i længere tid.

Fysiske reaktioner - Alle mennesker er forskellige og reagerer ligeledes forskelligt på især kropslig behandling. Reaktioner såsom smerter i led og muskler/bindevævet, skal ses som er udrensning af kroppen, den den udskiller gamle affaldsstoffer, der har ligget lagret i vævet, som under og efter behandlingen er blevet afspændt. Disse affaldsstoffer kan ligge i kroppen som små krystaller. Ved udskillelse kan det virke som små “glasskår”. Denne udrensning kan være meget smertefuld og kræver flere opfølgende behandlinger, derfor anbefaler jeg behandlingsforløb så kroppen får mulighed for at komme i bund med udrensningen og dermed får det bedste udgangspunkt for at gendanne den naturlige balance. Nogen oplever reaktioner som hovedpine, en forværring af de symptomer de er kommet med, træthed, kvalme og utipashed, influenzasymptomer, reaktioner i fordøjelsessytemet, generel ømhed i led og sener.

Følelsesmæssige reaktioner - Det kan være du oplever følelser, der kommer ud af det blå eller at du får kraftigere reaktioner på input end plejer. Forsøg så vidt muligt at give disse følelser plads. Det er gamle uudtrykte følelser og oplevelser kroppen giver slip på. Det kan også være at du drømmer mere end du plejer.

Varighed/hyppighed af behandling - En behandling varer 60 minutter inklusiv indledende/opfølgende samtale samt tid til at komme af og på briksen. Jeg giver min faglige vurdering ud fra min ekspertise som RAP-godkendt bindevævsterapeut, min erfaring og selvfølgelig samtalen med og undersøgelsen af dig. De fleste problematikker, der har været der længe, kræver i min erfaring et behandlingsforløb på minimum 5 behandlinger for at være velbehandlet. I disse forløb ligger behandlingerne typisk med 1 til 2 uger mellemrum. Efterfølgende kan det være nødvendigt med opfølgningsbehandlinger.

Jeg anbefaler at du booker alle de aftalte behandlinger ved behandlingsforløbets start så du får det mest optimale interval imellem hver behandling. I et behandlingsforløb på minimum 5 behandlinger indgår udover behandlinger på briksen, også en behandling i den infrarøde sauna. Denne bookes direkte hos mig og ikke online.

Ring - Hvis du har spørgsmål til behandlingerne eller de reaktioner du må opleve er du velkommen til at kontakte mig på telefon 23691085 eller skrive til mig.

Om Forever Wellness

Jeg bygger bro mellem fysiologisk behandling og kropsterapi

Grundlaget for behandlingerne er et samspil mellem videnskabeligt, fagligt fundament og min personlig erfaring. Jeg forener avanceret bindevævsterapi og Rolfbehandling med en dyb forståelse for sammenhængen mellem den fysiske krop, hormonbalance og psyke, hvilket sikrer en unik og personlig behandlingsoplevelse. Træd ind i et rum, hvor traditionelle behandlingsformer smelter sammen med kropsterapiens helende kræfter.

Hvad er Bindevæv?

Halvdelen af vores kropsvægt er bindevæv

Bindevævet findes overalt i kroppen. Det er ét sammenhængende væv, der folder sig rundt om og ind igennem muskler, knogler, nerver og organer for at støtte og holde sammen. Bindevævet er kroppens første forsvar over for omverdnen - både det fysiske og følelsesmæssige forsvar begynder her i bindevævet.

Udtalelse fra Maria Bruun:

"Min migræne gennem 35 år er forsvundet efter 5 behandlinger"

Rikke er meget lyttende ,nærværende og meget dygtig behandler . Jeg har haft voldsomt migræne de sidste 35 år , med 2-3 anfald om ugen . Har prøvet alt fra healing til kiropraktor , men intet hjalp . Efter 5 behandlinger ( 2,5 mdr) har jeg for første gang nogensinde ikke haft anfald i 14 dage - hvilke er et stor mirakel for mig . Jeg vil klart anbefale Rikke Tak for dig , Rikke


+45 23 69 10 85
rikke@foreverwellness.dk

Forever Wellness
Slotsalleén 14
4200 Slagelse