Behandlinger

Bindevævsterapi er den unikke behandlingsmetode, der favner det fysiske, det følelsesmæssige og det energistiske i én berøring.

Herunder kan du læse mere om mine behandlingsformer;
Bindevævsterapi, Rolfbehandling, A.L.T og FIRMing Qi og Infrarød sauna

Bindevævsterapi

Ved at løsne spændinger i bindevævet, kan man meget effektivt afspænde store og dybe områder og komme smerter, gamle skader og stramt arvæv til livs.

Læs mere

Aroma-bindevævsterapi

Oplev en verden af velvære, afspænding, ro og balance gennem min unikke tilgang til aromaterapi og bindevævsmassage. Afstresser, giver ro og smertelindring

Læs mere

Rolf behandlingsforløb

​Måden man går gennem et rum på, er måden, hvorpå man går gennem livet. Behandlingen arbejder med kropsholdningen og følelsesmæssige låsninger i vævet.

Læs mere

A.L.T. (Ansigtsløftningsteknik)

A.L.T. afspænder ansigtsmuskulaturen. Det reducerer naturligt aldringstegn og mindsker spændinger.

Læs mere

FIRMing Qi (Fascia Instant Release Massage)

Behandlingen vandt prisen ved Danish Beauty Awards 2019 for bedste skønhedsbehandling.

Læs mere

Infrarød sauna

Ønsker du at forbedre din generelle sundhed, lindre muskelsmerter og opleve dyb afslapning? Så er vores infrarøde saunabehandling det perfekte valg for dig.

Læs mere

Om Forever Wellness

Jeg bygger bro mellem fysiologisk behandling og kropsterapi

Grundlaget for behandlingerne er et samspil mellem videnskabeligt, fagligt fundament og min personlig erfaring. Jeg forener avanceret bindevævsterapi og Rolfbehandling med en dyb forståelse for sammenhængen mellem den fysiske krop, hormonbalance og psyke, hvilket sikrer en unik og personlig behandlingsoplevelse. Træd ind i et rum, hvor traditionelle behandlingsformer smelter sammen med kropsterapiens helende kræfter.

Hvad er Bindevæv?

Halvdelen af vores kropsvægt er bindevæv

Bindevævet findes overalt i kroppen. Det er ét sammenhængende væv, der folder sig rundt om og ind igennem muskler, knogler, nerver og organer for at støtte og holde sammen. Bindevævet er kroppens første forsvar over for omverdnen - både det fysiske og følelsesmæssige forsvar begynder her i bindevævet.

Udtalelse fra Maria Bruun:

"Min migræne gennem 35 år er forsvundet efter 5 behandlinger"

Rikke er meget lyttende ,nærværende og meget dygtig behandler . Jeg har haft voldsomt migræne de sidste 35 år , med 2-3 anfald om ugen . Har prøvet alt fra healing til kiropraktor , men intet hjalp . Efter 5 behandlinger ( 2,5 mdr) har jeg for første gang nogensinde ikke haft anfald i 14 dage - hvilke er et stor mirakel for mig . Jeg vil klart anbefale Rikke Tak for dig , Rikke


+45 23 69 10 85
rikke@foreverwellness.dk

Forever Wellness
Slotsalleén 14
4200 Slagelse