Specialist i kroppens balance

At finde balancen i kroppen er en kunst.

Med en dyb respekt for din unikke historie, skaber jeg et behandlingsforløb, der reflekterer din personlige vej til velvære og balance.

Jeg hedder Rikke Sibast Uggerhøj, jeg er 48 og mor til tre børn. Jeg er oprindeligt uddannet lærer, og har altid haft en interesse i mennesker og deres udvikling. I august 2021 startede jeg på Bindevævsterapeut-uddannelsen og kort herefter startede jeg klinikken i Slagelse op.

Min passion er at støtte mennesker på deres vej til et sundere og mere balanceret liv. Med en solid uddannelsesmæssig baggrund fra Bindevævsakademiet i Nivå, og med yderligere certificeringer som Rolfbehandler, ALT behandler samt , er jeg dybt engageret i at tilbyde en behandlinger til dem, der søger lindring og genopretning.

Jeg blev fra starten mødt af mennesker, som havde forsøgt sig med mange forskellige behandlingsformer uden at have mærket effekt. De blev alle positivt overraskede over, hvor stor en forskel bindevævsterapi gjorde for dem.

I klinikken behandler jeg dagligt mennesker med udfordringer i såvel kroppen - fysisk som følelsesmæssigt.
Jeg er desuden underviser på Bindevævsakademiet, Danmarks eneste skole for bindevævsterapi. Der uddannes nye bindevævsterapeuter og bindevævsbehandlere. Undervisningen er baseret på den nyeste forskning indenfor bindevævet, samt den store viden der ligger fra tidligere behandlere med bindevævet som speciale. At være med til at undervise og udvikle nye behandlere gør, at jeg hele tiden er opdateret på nyeste forskning og behandling.

Sådan behandler jeg
Min tilgang til helbredelser er, at kroppen ikke blot er en samling af dele, der skal repareres, men et sammenhængende system, hvor fysisk velvære og følelsesmæssig sundhed er dybt integreret. Det er med denne holistiske forståelse, jeg tager imod dig.

Hver person er unik, og derfor skal hver behandlingsplan være skræddersyet til netop dine behov. Jeg tager mig tid til at forstå de problemstillinger. Med undgangspunkt i mine kompetencer, arbejder vi sammen hen imod at opnå de ændringer, du søger.

Behandlingsformer
Som bindevævsterapeut er jeg fascineret af kroppens evne til at helbrede og tilpasse sig. Jeg bruger mine hænder til at frigøre spændinger og gendanne bevægelse i kroppens bindevæv, som er så afgørende for vores fysiske og følelsesmæssige tilstand.

Som Rolfbehandler ser jeg strukturen i din krop som et værktøj for forandring, hvor hver justering kan bringe dig tættere på en følelse af lethed og integration. Din kropsholdning og de spændinger, der former den, afspejler dit følelsesmæssige og psykiske udgangspunkt som det er lige nu. Kropsholdningen er formet af de oplevelser - fysiske og psykiske - du har haft igennem livet. Kroppen husker. I rolfbehandling arbejdes der kropsterapeutisk og igennem afspænding af bindevævet arbejdes vi sammen hen imod en skrukturel integression af hele kroppen. Dette giver balance i kropsholdningen og følelseslivet. Den måde du går igennem et rum afspejler, hvordan du går igemmem livet.

Med ALT terapi tilbyder jeg en anden dimension af helbredelse, som fokuserer på at løsne op for de energiblokeringer, der kan manifestere sig som fysisk smerte eller emotionel stagnation. Det er min tro, at når energien flyder frit, følger helbred og vitalitet med.

Mit mål er ikke kun at adressere det symptomatiske, men også at vække en dybere følelses- og selvbevidsthed hos mine klienter. Jeg ønsker at inspirere dig til at blive en aktiv deltager i din egen helingsproces, for når du forstår din krop bedre, åbner du op for et liv fuldt af bevægelse, glæde og velvære.

Mine uddannelser og kurser

Bindevævsterapeut 360 undervisningstimer

A.L.T. og FIRMing qi behandler 114 undervisningstimer

Rolfbehandler 60 undervisningstimer

Cupping og gua sha behandling 7 undervisningstimer

Mindfullness 8 undervisningstimer

Anatomi og fysiologi 200 undervisningstimer

Patologi/sygdomslære 100 undervisningstimer

klinik og patientpsykologi 50 undervisningstimer

Klinikdrift 15 undervisningstimer

Jeg ser frem til at byde dig velkommen i klinikken

Om Forever Wellness

Jeg bygger bro mellem fysiologisk behandling og kropsterapi

Grundlaget for behandlingerne er et samspil mellem videnskabeligt, fagligt fundament og min personlig erfaring. Jeg forener avanceret bindevævsterapi og Rolfbehandling med en dyb forståelse for sammenhængen mellem den fysiske krop, hormonbalance og psyke, hvilket sikrer en unik og personlig behandlingsoplevelse. Træd ind i et rum, hvor traditionelle behandlingsformer smelter sammen med kropsterapiens helende kræfter.

Hvad er Bindevæv?

Halvdelen af vores kropsvægt er bindevæv

Bindevævet findes overalt i kroppen. Det er ét sammenhængende væv, der folder sig rundt om og ind igennem muskler, knogler, nerver og organer for at støtte og holde sammen. Bindevævet er kroppens første forsvar over for omverdnen - både det fysiske og følelsesmæssige forsvar begynder her i bindevævet.

Udtalelse fra Maria Bruun:

"Min migræne gennem 35 år er forsvundet efter 5 behandlinger"

Rikke er meget lyttende ,nærværende og meget dygtig behandler . Jeg har haft voldsomt migræne de sidste 35 år , med 2-3 anfald om ugen . Har prøvet alt fra healing til kiropraktor , men intet hjalp . Efter 5 behandlinger ( 2,5 mdr) har jeg for første gang nogensinde ikke haft anfald i 14 dage - hvilke er et stor mirakel for mig . Jeg vil klart anbefale Rikke Tak for dig , Rikke


+45 23 69 10 85
rikke@foreverwellness.dk

Forever Wellness
Slotsalleén 14
4200 Slagelse